Tjänster

Takarbeten

Att ha ett bra tak över huvudet är ett måste för varje människa. Med omsorg och noggrant utvalt material hanterar vi din takläggning och takservice, så att ditt tak blir det bästa det kan vara. Kontakta oss så planerar vi hur monteringen av just ditt tak ska se ut.

Golvläggning & Specialprojekt

Ibland behöver man en förändring i hemmet, och ett nytt golv att stå på är den mest grundliga uppgraderingen man kan unna sig. Det finns många olika typer av husmodeller som kräver skickliga händer att kostnadseffektivt anpassa golv efter olika planlösningar.

 

Badrum

När man fräschar upp sig själv är ett rent och välorganiserat badrum A och O. Från kakel och inredning, till våtrumssystem och städning – VVS jobb kan kräva tid och finess, så kom med förfrågningar av badrumsrenoveringar och byggen till oss. 

Fönster

Om du söker efter fönsterbyten så kan du lämna jobbet i säkra händer hos oss. Välj från vårt utbud av och se till att din vy är exakt den du vill ha.

Försäkrings-arbeten & Rotavdrag

Försäkringsarbeten & Rotavdrag

När du som privatperson anlitar någon för reparation, underhåll, ombyggnad eller tillbyggnad, så får du göra avdrag från din skatt med 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person (per år). Läs mer om rotavdrag på Skatteverkets hemsida, eller kontakta oss med övriga frågor.